Om oss

OGRÄS är en kläd- och designbutik som drivs av makarna Christin Rampeltin Molin och Gustaf Molin, i Västervik, sedan 2006. OGRÄS säljer dam-, herr- och barnkläder samt noga utvalda designföremål och leksaker. OGRÄS är en helt fristående butik, som erbjuder kunden det lilla extra. Den medvetna och unika varumärkesmixen har ända sedan start varit ett starkt signum för butiken, där olika varumärken och produkter mixas för att erbjuda kunder en intressant mångfald. OGRÄS säljer kläder, skor, accessoarer samt inredning från ledande skandinaviska kvalitetsvarumärken. 

 

OGRÄS har uppmärksammats nationellt ett flertal gånger genom nomineringar till: ”Årets Modebutik i Sverige” år 2009 och år 2010. År 2011 kammade OGRÄS hem första priset till ”Årets Modebutik, ungt mode, i Sverige” på Modegalan. OGRÄS har också varit nominerat till Årets butik i Sverige, på Årets Retail Award 2011. 

 

När OGRÄS mottog priset som ”Bästa modebutik i Sverige”, på Modegalan, på Stockholms Stadshus, löd motiveringen: ”I en vacker kuststad har ägarna på relativt kort tid byggt upp en verksamhet med mycket glädje, passion, kunskap och med god lönsamhet. Här får kunden en genuint förpackad upplevelse, en personlig klädbutik, med mycket hjärta och hjärna, med ett sortiment och utbud utöver det vanliga”. 

 

Ägarparet Rampeltin- Molin har ett stort engagemang och intresse för det personliga kundmötet och vill att det skall prägla även webbutiken. ”Vi hoppas att vår långa erfarenhet av personlig kundservice, kundrelationer, materialkunskap och trendmedvetenhet även skall genomsyra webbutikens atmosfär och känsla”.

 

Christin har ett genuint och outtröttligt designintresse som gör att jakten på intressant estetik och formgivning aldrig avtar. Christin, som har en bakgrund inom både textildesign, politik och ekonomi, ser inte mode som något ytligt, utan som en förlängning och förädling av en människas personlighet samt som en viktig kommunikatör i dagens snabba samhälle. Christin innehar en fingertoppskänsla och beskriver sig själv som en eklektiker, då hon älskar att blanda stilar och lyfta ett plagg med någon oväntad detalj. Christin ser sig själv, som varje enskild kunds ”personal shopper”.

 

Gustafs expertis är säljservice, då han älskar att göra det enkelt för kunden. Han är själv ingen person som vill lägga för mycket tid på att prova och leta, utan föredrar att shoppa smart, hållbart och smidigt. Vilket ofta uppskattas av kunder, då de får rätt plagg, storlek och kvalitet utan att ens behöva prova. 

 

OGRÄS varumärke har spridits långväga och en webbutik har under flera år efterfrågats av Er kunder över hela Sverige. Detta gör att det nu känns så fantastiskt kul att nu äntligen kunna säga: 

 

Välkomna till OGRÄS webbutik! 

 

Vi hoppas att vi tillsammans med Er kunder kommer att skapa en personlig, inspirerande och tillgänglig butik, där mötet och kommunikationen med er kunder kommer att göra oss ännu bättre – med målet att bli bäst! Vi hoppas att kunna förena fördelarna hos vår fysiska butik med fördelarna hos en webbutik och på så sätt erbjuda Er kunder en personlig, överraskande och tillgänglig butik, alla dagar i veckan, året runt. Vi hoppas att ni även kommer att uppskatta webbutiken OGRÄS som “en genuint förpackad upplevelse, en personlig klädbutik, med mycket hjärta och hjärna, med ett sortiment och utbud utöver det vanliga”. 

 

Än en gång hjärtligt VÄLKOMNA!  

 

Varma hälsningar 
Christin & Gustaf Rampeltin Molin

OGRÄS 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: